Herdins Teakolje 1,0ltr

Herdins Teakolje 1,0ltr

Varenr: 1801317311771042520
Alt. varenr: 25630971
Veil.319,00
Finn din nærmeste forhandler

Du er 6 000,00 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Herdins Teakolje beskytter tre, bevarer treets særpreg og fjerner gråhet i uttørket tre. Herdins Teakolje passer alle typer ubehandlede, impregnerte eller tidligere oljede treoverflater utendørs. Utmerket til utemøbler, ytterdører, altangulv og utvendig tre på båter.

30% tørrinhold. En liter holder til ca 10m² på ubehandlet tre.

Utvidet info:

Teak er vakker og unikt og benyttes ofte på dekk, rekkverk, stiger, detaljer etc. på alle typer båt. Noen av de mest fremtredende egenskaper i teak, foruten fremdragende struktur og design, er teakens evne til å frastøte vann og hindre råte. Dette gjør teak som anvendelig til båt, hagemøbler og annet som skal være ute i vær og vind.

Dette betyr ikke at teak er vedlikeholdsfritt. Tvert imot. For å holde på teakens struktur og farge er det viktig med rengjøring og gode teakoljer. Over tid vil teak bli grått og kjedelig med en matt, ru overflate.

Herdins Teakolje er spesialkonstruert for å ta vare på og fremheve farge og struktur i teak, men Herdins Teakolje passer alle typer ubehandlede, impregnerte eller tidligere oljede treoverflater utendørs. Dette gjør den ideell til alle oljede treoverflater på båten.

Dersom treflaten som skal behandles er veldig grå og skitten bør du først rense med Herdins Teakrent og deretter behandle med Herdins Teakojje. Tekoljen har også en rensende effekt, så du kan behandle direkte på lett grånet/ forvitret teak og allikevel oppnå den røde gløden i teak.

Pass på at overflaten er ren og tørr. Slip lett om overflaten har ligget ubeskyttet i lengre tid.                                                                                                                       

Stryk på Teakoljen med en fille eller husholdningspapir. Jobb oljen godt inn i treverket. Om treet er veldig tørt kan det trenge ytterlige en eller flere behandlinger.

For å få best mulig beskyttelse skal olje påføres til treet er helt mettet. La det tørke en stund og tørk bort eventuelt overflødig olje.

Innhold
Kokt linolje, parafinolje, lavaromatisk white-spirit.

Forpakning
Metalldunk, 1 l

Forbruk/dosering
1 liter er nok til ca. 10 m² på nytt virke og ca. 6 m² på uttørket, gammelt virke.

Tørketid
Berøringstørr etter ca. 4 timer. Brukstørr etter ca. 8 timer.

Tørrstoffinnhold
29  %

Løsningsmiddel
Lavaromatisk white-spirit.

Rengjøring av verktøy
White-spirit.

Håndtering og lagring
Unngå innånding av damp. Unngå søl, hud- og øyekontakt. Avgir løsningsmiddeldamp under påføring og tørking. Unngå gnister fra statisk elektrisitet. Ingen røyking, ild, gnister eller sveising. Oppbevares som brannfarlig væske.

Avfallshåndtering
Destrueres i henhold til lokale forskrifter. Kontakt kommunen for mer informasjon.

Produktsammensetning
Listen nedenfor viser ingrediensene i synkende rekkefølge i henhold til EUs forordning om vaske- og rengjøringsmidler. Ingrediensene er oppført med deres kjemiske navn eller i henhold til det standardiserte navngivningssystemet INCI. INCI står for "International Nomenclature of Cosmetic Ingredients". Destillater (petroleum), hydrogenbehandlet lett, Linum usitatissimum, hvit mineralolje (petroleum), isoamylacetat, løsningsmiddel nafta (petroleum), lett arom., 1,2,4-trimetylbenzen, 4,5-diklor-2-oktyl-2H-isotiazol-3-en, 2-(2-(2-butoksyetoksy)etoksy)etanol, xylen, 2-oktyl-2H-isotiazol-3-en, kumen.
 

Tilbehør
Turtle Polèrrull 200gr Polerfiberklut
Veil. 129,00
Poler/interiørsvamp
Veil. 29,00
Alternativer
SELACLEAN Båtpolish 0,5ltr
Veil. 429,00