Skjellsand strømiddel/gjødning 4ltr kann

Skjellsand strømiddel/gjødning 4ltr kann

Varenr: 6028297072470000012
Alt. varenr: 49067336
Veil.84,00
Finn din nærmeste forhandler

Du er 6 000,00 kroner unna å få FRI FRAKT!

Beskrivelse
Beskrivelse

Åh nei, glatte overflater og isete innkjørsler 

Det verste vi mennesker kan oppleve (bortsett fra kanskje et par andre ting). Men fortvil ikke, for vi har den ultimate løsningen for deg: Skjellsand!

 

Ja, du hørte riktig. Skjellsand er sand laget av knuste sjøskjell, og dette er det ultimate strøproduktet for å øke friksjonen på glatte flater. Det er 100% naturlig, da det ikke inneholder noen form for tilsatte kjemikalier eller fremmedstoffer. I løpet av sin naturlige dannelse blir både sand og salt vasket vekk, noe som gjør skjellsanden til et meget effektivt strøprodukt.

 

Så neste gang du våkner opp til en isete innkjørsel og frykter for livet ditt, ta frem skjellsanden og strø den på innkjørslen. Du kan også bruke den på stien eller terrassen, for å sikre at du kan ferdes trygt og sikkert. Og ikke glem, skjellsanden er også praktisk å ha tilgjengelig i gangen eller i bilen, for å sikre deg friksjon og sikkerhet på isete underlag. Så slutt å lete etter andre løsninger, og prøv skjellsanden i dag!

 

Psst, vi har også hørt rykter om at skjellsanden kan være løsningen på verdensøkonomiske problemer, men det kan vi ikke love noe på. Men det kan jo være verdt et forsøk, ikke sant?

 

Den leveres i praktiske 4 ltr plastkanner, som kan være enkle å ha stående i gangen eller ta med i bilen. Utformingen av skjellene gjør at de ikke vaskes bort så lett, og innholdet av kalk i skjellsanden kan også være bra for plenen og blomsterbedene. Derfor kan skjellsanden også brukes som en form for gjødning.

 

Det selges 152 stk pr palle.