Teknologi som bidrar til å redde liv, verdier og miljøet.

 
 
 

Antisink

Vi er stolte over å kunne presentere Antisink, en pioner innen sikringssystemer for båter.

 

Det finnes utallige produkter på markedet knyttet til sikkerhet til sjøs, men majoriteten av disse er direkte knyttet til personsikkerhet om bord ved forlis eller havari. Antisink er opptatt av personsikkerhet, på lik linje med andre leverandører av sikkerhetsprodukter, men målet med disse produktene er å forhindre forlis og beskytte båten, utstyret og miljøet

 

All-in-One

All-in-one Antisink system

Nå trenger du ikke lengre hovedtank og slanger. Det ligger i navnet «All-in-One»: kassetten inneholder alt og trenger kun å monteres i båten med lim som følger med.

 

Samme effekt og kvalitet som før, bare mye enklere å montere!

Antisink All-in-One

Antisink har videreutviklet sin første utgave – nå trenger du ikke lengre hovedtank og slanger. Det ligger i navnet «All-in-One»: kassetten inneholder alt og trenger kun å monteres i båten med lim som følger med. Samme effekt og kvalitet som før, bare mye enklere å montere!

 

 

Laget for å redde liv

Hvert år omkommer mennesker på sjøen, ikke bare av drukning, men også av nedkjøling når båten forliser. Mange kunne vært reddet, og nettopp derfor ble Antisink utviklet.

Antisink er et fastmontert sikkerhetssystem med stor løftekraft som utløses automatisk om det skulle komme vann ombord. Dette sikrer at båten holder seg flytende til hjelpen kommer.

Det er ikke bare til sjøs dette produktet fungerer. Skulle uhellet være ute når båten står ved kaien, sikrer Antisink verdier som motor og elektroniske komponenter ved å holde de over vann i opptil flere uker.

Antisink Flip-Over
Veil. 6 490,00

Antisink Flip-Over

Antisink Flip-Over monteres på hardtop eller targa-bøyle, og snur båten tilbake automatisk om den skulle havne feil vei i vannet.

Her er alt på samme måte som i «All in One», i samme kassett. Vi har valgt å bruke hvitt deksel ettersom denne vil være mer eksponert for sollys.

 

Med fokus på miljø

Alt av komponenter er gjenbrukbare eller resirkulerbart. Om Antisink har blitt utløst må det kun pakkes på nytt før det kan bli brukt igjen. Det eneste som må erstattes er CO2-utløseren mens CO2-flasken kan fylles på nytt. Antisink kan enkelt installeres og pakkes på nytt selv ved hjelp av monteringsanvisningene, men ved tvil anbefales det å ta kontakt med din båtforhandler for assistanse.

Sertifisert og solid

Alle Antisink-produkter er CE- og PI sertifisert, og følger nasjonale og internasjonale standarder for produktsikkerhet og sikkerhet til havs. De er også kompakte, slagfaste, vanntette og flammehemmende og kan i tillegg utløses manuelt.

Antisink Tracker

Spor båten din med Antisink sin brukervennlige app og én solid sporingsenhet som er enkel å montere

Antisink Tracker Sporingsenhet
Veil. 2 990,00

Antisink Tracker

Antisink Tracker er ett oppladbart system som du enkelt monterer i båten din. Denne vil kommunisere direkte med din telefon via egen app. Den er utviklet som et sikkerhetssupplement i Antisink-familien. Her finner du flere nyttige funksjoner som 1-klikk SOS-knapp, tyverisikring, deling av posisjon med venner, m.m. Du kan også lagre hvor alle teinene dine står, dine beste fiske/hummer plasser etc.

 

Sikkerhet/Tyveri

 • Melder fra hvis noen prøver å fjerne «tracker» fra båten

 • Sanntids-logging av posisjon, kan også bruke geofence som sier i fra med en gang båten beveger seg utenfor f.eks. båthavnen.

 • Egen 1-klikk SOS-knapp i app. Meld fra om du er i havsnød og du får oppgitt posisjon umiddelbart.

 • Får beskjed i app dersom «tracker» skulle miste signal og siste posisjon blir oppgitt.

 • Batteritid vil hele tiden vises i app og du får beskjed når det bør lades. (USB-lader, powerbank anbefales)

 

Familie og trygghet

 • Flere kan ha tilgang til app og de hjemme kan følge med på eksempelvis fisketuren.

 • Bruk i båten til barna og se hvor de er og hvor de har kjørt.

 • Dersom båten skulle gå ned og «tracker» mister signal vil det bli sendt ut beskjed til alle som har tilgang i app med siste posisjon.

 • Dersom du leier ut båter har du egen superbruker og kan selv velge hva du vil dele i appen til de som leier. Du har samtidig også full oversikt over hvor utleiebåt befinner seg til enhver tid. Ingen grense for hvor mange båter du kan legge inn i appen.

 

Nyttige og spennende funksjoner

 • Logg posisjon på teinene dine (veldig greit om det er flere i hummerlaget). Da vil dere hele tiden ha ett oppdatert kart over hvor teinene befinner seg.

 • Logg dine beste hummer-/fiske-plasser.

 • Hold oversikt over antall hummer/fisk du tar opp.

 • Ta bilde og del med «dagens fangs"-funksjonen.

 • Egne fiske-/hummer-konkurranser – her kan lagene sette opp og oppdatere fangsten slik at alle som er med i konkurransen kan se hvor mange de andre har fått.

 • Del posisjon med dine båtvenner.

Antisink - Tracker

For å bruke Antisink-Tracker på mobilen må du ha ett abonnement.

Priser og informasjon finnes her