USB A- USB C kabel 2m

USB A- USB C kabel 2m

Varenr: 6004497034996004493
Veil.69,00
Finn din nærmeste forhandler

Du er 6 000,00 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørSupport
Beskrivelse

USB A- USB C kabel 2m

En kabel for alle dine behov
La oss snakke om den lille, men mektige USB A- USB C kabelen. Denne 2 meter lange kraftpakken er ikke bare en kabel, men en nøkkel til en verden av muligheter. Den er som en superhelt i kabelform, klar til å redde dagen når du trenger å lade enhetene dine eller overføre data.

En nærmere titt


Ved første øyekast ser du en robust, men fleksibel kabel med en USB A-kontakt på den ene enden og en USB C-kontakt på den andre. Men det er mer enn det som møter øyet. Denne kabelen er designet for å tåle daglig bruk, og er bygget for å vare. Den er som en pålitelig venn som alltid er der når du trenger den.

Bruksområder


USB A- USB C kabelen er en ekte multitasker. Den kan brukes til en rekke ulike produkter, og passer alle våre ladbare apparater med USB C inngang. Enten du trenger å lade telefonen din, overføre bilder fra kameraet ditt, eller koble til skriveren din, er denne kabelen klar til å hjelpe.

Hva sier internett?


Ifølge internett er denne kabelen en favoritt blant mange. Den er kjent for sin pålitelighet og allsidighet. Den er også kjent for sin høye dataoverføringshastighet og effektive lading. Så uansett om du er en teknologi-entusiast eller bare trenger en pålitelig kabel for daglig bruk, er USB A- USB C kabelen et utmerket valg.

Tekniske data


Lengde: 2 meter
Kontakter: USB A og USB C
Bruksområder: Lading og dataoverføring
Kompatibilitet: Passer alle våre ladbare apparater med USB C inngang

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent CAL


Tilbehør
OSEAN LED lommelykt 7000lm Oppladbar IP67
Veil. 1 099,00
OSEAN Oppladbar Campinglykt Matt Svart
Veil. 749,00
OSEAN Oppladbar Campinglykt Rød/Svart
Veil. 749,00
USB lader 220v AC - 5v DC 1000mAh
Veil. 99,00
Support