iSens GLA-D Gassalarm m/lithium batteri

iSens GLA-D Gassalarm m/lithium batteri

Varenr: 7082317034997082315
Alt. varenr: 60006937
Veil.1 511,00

Du er 7 000,00 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

iSens GLA-D er en unik, Norskutviklet gassalarm med innebygget lithium batteri som varer opp til 15 år*! Gassalarmen oppdager og varsler om lekkasje fra de aller fleste kjente gasser og er ideell for bruk i hjem, hytte, camping og båt. Ettersom den ikke krever noen form for ekstern strømkilde er gassalarmen også ideell å ta med på tur.   

iSens GLA-D varsler om lekkasje av:

* LPG (Propan, Butan)

* Husgass (Metan, Naturgass, Biogass)

* Hydrogen

* Karbondioksid (Kullos indirekte) fra Brenngasser, Røyk og Eksos

* iSens GLA-D er trolig også eneste gassalarm som varsler om både gamle og nye typer narkosegasser 

I tillegg overvåker den luftkvaliteten (CO²) for å unngå nedsatt ytelsesevne og helseplager. iSens har trippel levetid i forhold til tradisjonelle optiske sensorer og den varer inntil 15 år* uten installasjon, tilkobling av strøm, ladning eller batteriskift. Unik fullstendig selvtesting uten bruk av farlig brennbar gass (kun pusteluft). Innebygget sikring mot kortslutning av batteri. Automatisk kalibrering

Konstruert og testet i henhold til EN50194 

NB! Viktig informasjon:

iSens er en meget pålitelig alarm, og reelle produksjonsfeil forekommer kun i ca 0,05% av reklamasjonstilfellene. Før reklamasjon av iSens godtas, skal forhandleren gå i gjennom Service Guiden som medfølger produktet, for å utelukke unødig retur.  

* Batteritid er basert på gjennomsnittlig brukstid, ikke kontinuerlig drift! Når du forlater hytte/båt/campingbilen, skal alarmen skal av for å spare batteriet. iSens har et innebygget lithiumbatteri som kun kan skiftes av importør. Utladet batteri som følge av at alarmen har stått kontinuerlig påslått eller falsk alarm pga feilaktig montering, dekkes ikke av garantien.

iSens er sensitiv for temperatursvingninger og slag/støt. Følg monteringsanvisningen nøye, og unngå plassering rett ved utgangsdør, i frontrute, varmeanlegg eller kilder til CO² (toalett, søppeldunk etc). 

 

 

Alternativer
Karbonmonoksidvarsler Houseguard CA107
Veil. 517,00
Gassvarsler Houseguard GA102 12/220v
Veil. 647,00