62437

Oxyl-Pro® Hand and Surface Disinfectant

Desinfeksjonsmiddel 5ltr kanne

Varenr: 6005225060547210602
Alt. varenr: 57323344
Veil.1 090,00
BeskrivelseAlternativerSupport
Beskrivelse

Oxyl-Pro® Hand and Surface Disinfectant 5 ltr kanne

Økologisk og 100% miljøvennlig desinfisering uten alkohol, klor eller andre miljøgifter.

Oxyl-Pro® Hand and Surface Disinfectant er verdens mest miljøvennlige, effektive og målrettede desinfisering.

Oxyl-Pro® er et desinfeksjonsmiddel basert på hydrogenperoksid som utmerker seg selv gjennom å være høyst effektivt og langvarig. På grunn av sin unike komposisjon forblir hydrogenperoksid stabil over lang tid.

Perfekt til bruk på hender hender for beskyttelse mot bakterier og virus og desinfisering av alle typer overflater. For eksempel er det ideelt til bruk for desingisering av leker, bordoverflater, toaletter, klær osv. Ikke bruk på messing eller andre kopperlegeringer.

Spray direkte på overflater og la tørke. Det er ikke behov for å skylle. Overflater som er møkkete bør først renses med et egnet vaskemiddel før desinfeksjon med Oxyl-Pro® Hand and Surface Disinfectant.

Oxyl-Pro® er effektivt mot et stort spekter av mikroorganismer, er uten smak, lukt eller farge og avgir ingen farlige biprodukter.

 

 

Oxyl-Pro® er testet på Coronavirus

Oxyl-Pro® Hand and Surface Disinfectant er et desinfeksjonsprodukt som kan brukes uten å bekymre seg for potensialet at kuren er verre enn sykdommen. Oxyl-Pro® differensierer seg selv fra andre stabiliserte hydrogenperoksid produkter ved å kun bruke stabilisatorer av matvarekvalitet og aseptisk hydrogenperoksid. Kombinasjonen av vår unike stabilisator og hydrogenperoksid har ført til et kraftig og bredspektret produkt for desinfeksjon og dekontaminering med utmerket miljøprofil; det degraderes kun til oksygen og vann.

Oxyl-Pro® er sertifisert under NSF/ANSI 60 for drikkevann. Denne anerkjente sertifiseringen beviser at Oxyl-Pro® ikke har noen skadelige biprodukter fra bruk. Oxyl-Pro® har blitt testet for effekt mot flere bakterier, virus, sopp og andre mikroorganisme som:

Coronavirus, Adeno, Polio, Campylobacter, Staphylococcus, E Coli, E Coli Håndvask, Pseudomonas, Salmonella, Candida Albcans, Legionella og Listeria.

Alternativer
Munnbind type I 50pk
Veil.pris 179,00
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.