Flammelampe m/Bluetooth høyttaler Flammelampe m/Bluetooth høyttaler Flammelampe m/Bluetooth høyttaler Flammelampe m/Bluetooth høyttaler

Flammelampe m/Bluetooth høyttaler

Varenr: 6004897350115120043
Veil.549,00
Finn din nærmeste forhandler

Du er 6 000,00 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Flammelampe m/ Bluetooth høyttaler

En flamme av lyd og lys

Flammelampe m/ Bluetooth høyttaler er som en personlig DJ og lysdesigner, alltid klar til å skape stemning, uansett hvor du er. Denne lampe-høyttaler-kombinasjonen er designet for å bringe både lys og lyd til dine utendørs eller innendørs sammenkomster.

En nærmere titt

Denne flammelampen er ikke bare en lampe, men også en Bluetooth høyttaler. Den har fine LED-lys som gir effekten av en levende flamme, noe som skaper en koselig atmosfære. I tillegg har den en innebygd Bluetooth høyttaler med god lydgjengivelse, slik at du kan spille musikken din trådløst fra din smarttelefon eller annen Bluetooth-aktivert enhet. Den gir opp til 5 timer med musikk og lys eller 15 timer med kun lys.

Bruksområder

Denne flammelampen med Bluetooth høyttaler er perfekt for alle som elsker å skape stemning, enten det er hjemme, på hytta, i båten, eller på campingtur. Med sin IP65-klassifisering, kan den brukes både innendørs og utendørs.

Hva sier internett?

Ifølge internett er denne flammelampen med Bluetooth høyttaler et populært valg blant mange. Den er kjent for sin flotte flammeeffekt og gode lydgjengivelse. Mange brukere setter pris på at det er både en lampe og en høyttaler.

Tekniske data

Produsent: LTC Smart Living
Utgangseffekt: 5w
Vekt: 420g
Bluetooth: Ja, versjon 4.2
IP-klassifisering: IP65
Dim: 165x100x39mm

Tilbehør
GP Batteri LR20/D Super Alkalisk 2pk
Veil. 68,00
Alternativer
Support