Transporttralle sammenleggbar 80kg Transporttralle sammenleggbar 80kg

Transporttralle sammenleggbar 80kg

Varenr: 6004987350115120029
Veil.749,00
Finn din nærmeste forhandler

Du er 6 000,00 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Transporttralle sammenleggbar 80kg

En hjelper på hjul

Transporttralle sammenleggbar 80kg er som din personlige assistent, alltid klar til å bære byrden for deg. Denne trallen er designet for å gjøre livet ditt enklere, enten du er på flyttefot, leverer varer, eller bare trenger en ekstra hånd til å bære tunge gjenstander.

En nærmere titt

Denne sammenleggbare trallen er laget for å være robust og holdbar, med en maksimal lastekapasitet på 80 kg. Den er lett å montere og demontere, noe som gjør den utrolig praktisk for transport og lagring. Når den er sammenlagt, måler den bare 41x16x16 cm, noe som gjør den perfekt for å ha med på tur, festivaler, i båten eller bilen.

Bruksområder

Denne trallen er ideell for en rekke bruksområder. Den kan brukes til å transportere varer i en butikk, flytte møbler i et hjem eller kontor, eller til og med for å hjelpe til med tunge løft på et lager. Den sammenleggbare designen gjør den også perfekt for reiser, camping og andre utendørsaktiviteter.

Hva sier internett?

Internett er fullt av positive anmeldelser for denne typen sammenleggbare traller. Mange brukere setter pris på deres robusthet, brukervennlighet og kompakte størrelse når de er sammenlagt. De er også kjent for å være svært holdbare, med mange brukere som rapporterer at de har brukt deres traller i flere år uten problemer.

Tekniske data

Produsent: LTC Smart Living
Maksimal lastekapasitet: 80 kg
Sammenlagt størrelse: 41x16x16 cm

 

Support