Campingaz Party Grill 200 CV Campingaz Party Grill 200 CV Campingaz Party Grill 200 CV

Campingaz Party Grill 200 CV

Varenr: 6012713138522085100
Alt. varenr: 55356295
Veil.1 599,00
Finn din nærmeste forhandler

Du er 6 000,00 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Campingaz Party Grill, årets sommergrill!

24.05.2022

0Anders Brattensborg Smedsrud, Tek.no

Årets vinner av "Den Beste Parkgrillen"-test av Tek.no

Et lite utdrag av teksten:

 

Grillen blir svært raskt varm, og kjøles fort ned igjen. Det tok et par forsøk å bli venner med piezotenneren. Det mistenker vi har med det voldsomme gasstrykket brenneren slipper gjennom å gjøre. Med litt lavere trykk fyrte vi opp på et blunk. Grillen har ikke lokk for større kjøttstykker eller mer avansert grilling, men til alt som er «flatt» og skal svis litt på hver side er denne prima. Og etterpå veier den bare 2,8 kilo pluss gass, og koser seg fint oppi sekken eller bæres enkelt under armen."

Les mer fra testen her

 

Campingaz Party Grill 200 CV er Campingaz sin populære gassgrill og er et meget godt alternativ til engangsgrillen og gir flere måter å grille turmaten på med steking i panne, grilling på grillen, en vendbar grill og stekeplate, og lokket fungerer til og med som en wok for å lage smakfulle nudler. Party Grill-modellene har bedre ytelse enn en lite miljøvennlig engangsgrill og er veldig enkle å ta med seg på stranden eller på piknik i parken.

 

 • Gassgrill for camping, festival og veranda
 • Kompakt og lett å transportere
 • Mange steke og kokemuligheter
 • Enkel å rengjøre
 • Effektiv
 • Easy Clic Plus gassboks ventilsystem
   

Party grill-modellene har piezotenning og justerbar brenner. Beina er sammenleggbare og får plass i «grillhuset» ved transport. Brukes sammen med Campingaz’ gass CV470.

 

Alle elementene til Party Grill passer inn i enheten når den pakkes sammen. Takket være de avtakbare bena og låsbare lokket er den enkel å transportere og oppbevare.

 

Campingplass og festivalmatlaging

Sett i gang festen med Campingaz Party Grill, den essensielle grillen for campingplassen, festivalleieren eller ute på verandaen. Party Grill-modellene kommer med en rekke tilbehør inkludert, noe som sikrer at du har uendelige matlagingsmuligheter.

 

Party Grill 200 tilbyr en kjele- og pannestøtteog et emaljert gitter og går av en CV+ 470-patron for ekstra bekvemmelighet ved transport. Nyt eller lag alle favorittene dine på en allsidig Party Grill® med alt tilbehør inkludert.

 

Kompakt og lett å transportere

Campingaz Party Grillene er spesielt kompakte, lette å transportere og alle komponentene til grillen pakkes sammen inne i grillen/ovnen for å lage en veldig praktisk håndterbar enhet. Til og med bena på grillen er enkle å montere/demontere og passer inn i grillen.

 

Party Grill 200 inkluderer et beskyttende lokk som enkelt klikkes fast på toppen av grillen og beskytter alle komponenter.

 

Enkel å rengjøre

Campingaz Party Grill-serien er veldig enkel å rengjøre. Designet med vannrom som fanger opp alt fett og kjøttsafter samtidig som det forhindrer at disse fester seg til grillen. Når du er ferdig, heller du ut det skitne vannet og skyller av med såpevann.

 

Kjele og pannestøtten, ristene og stekepannene tåler oppvaskmaskin, men kan også meget enkelt rengjøres med en svamp og såpevann på grunn av deres non-stick overflater. Anbefales å gjøres etter hver bruk for lengst mulig holdbarhet.

 

Easy Clic Plus - Campingaz patentert gassboks ventil-tilkobling

Easy Clic Plus, et enda mer praktisk tilkoblingssystem laget for ventilpatroner. I stedet for å skru en ventilpatron på en enhet, trykk og roter patronen 45° for å koble den til.

Trykk: Bruk et lite trykk for å koble enheten til gassboksen CV470.
Vri: Vri med en 45° til venstre og enheten er godt tilkoblet gassboksen! Ventilbokser som også har en selvtettende ventil, kan kobles fra og til igjen selv når de ikke er tomme!
 

Detaljer

 • Effekt: 2000 W
 • Gassforbruk: 145 g/h
 • Koketid: 4 min 18 sec
 • Tenning: Piezo
 • Brukstid: 3 timer med CV470 gassboks, 1 time og 40 min med CV300 gassboks
 • Brennstoff type: Campingaz gassboksene CV470 og CV300
 • Vekt: 2,84 kg
 • Dimensjoner (LxBxH): Ø 32 x 33 cm
Tilbehør
Alternativer
Omnia miniovn
Veil. 599,00
OSEAN Portabel gassgrill
Veil. 971,00